Inleiding

Een droom?

Zweden, land van eeuwig zingende bossen, adembenemende stilte en heel veel ruimte. Zou het niet fantastisch zijn om in dit prachtige land een vakantiehuis te bezitten?
's Ochtends op je eigen veranda van je prachtige houten huis de zon over de boomtoppen zien schijnen, een eekhoorn of zelfs een eland in het bos achter je huis zien lopen?

Een tweede huis in dit prachtige land: het hoeft niet bij een droom te blijven. In ZWEDEN zijn de prijzen van huizen nog aanvaardbaar. Buiten de grote steden en met name in toeristisch interessante gebieden als Dalarna, Kopparbergs Län, Småland en Skåne betaalt u slechts een fractie van de bedragen die we in ons eigen land gewend zijn.

 

Of misschien hebt u al jaren overwogen voor uzelf te beginnen? Een camping, een hotel, een boerenbedrijf, een bouwbedrijf? Hoewel het net als in Nederland hard werken is als ondernemer, zijn de mogelijkheden om een eigen bedrijf te beginnen in Zweden gunstiger dan in Nederland. Op deze site vindt u ook aanbiedingen op dit terrein.

 


 

Toch vervroegd pensioen?

De aanschaf van een tweede woning is een investering voor uw toekomst, juist in Zweden. De huizenprijzen liggen beduidend lager dan in Nederland en ook vergeleken met de aanschaf van een vakantiehuis in Frankrijk, Spanje of Italië steekt Zweden gunstig af.


Maar het grootste rendement van deze investering vindt u wellicht in iets dat misschien minder voor de hand ligt: uw pensioen! Werkt u door tot uw 67e? Of gaat u een flink aantal jaren eerder met pensioen door uw huis in Nederland te verkopen om lekker te gaan rentenieren in uw afbetaalde huisje in de eeuwig zingende bossen van Zweden? Misschien een aantrekkelijke gedachte?

 


 

Dus: op zoek!

Goed, maar dan. Hoe vind je een huis in een land dat je niet kent, waar men ook nog eens een taal spreekt die je niet beheerst?
Precies dit probleem ondervonden wij jaren geleden toen wij zelf de stap waagden om op zoek te gaan naar een huis in Zweden. Met onze ervaringen en onze connecties helpen wij u graag op weg.

Op deze website vindt u huizen en bedrijfsobjecten uit verschillende regio's in Zweden. Wanneer u doorklikt naar ons woningaanbod, vindt u een aardig aanbod aan villa's, stugor en bedrijven, waarvan wij er sommige zelf bezichtigd hebben of met de betreffende makelaar over gesproken hebben. Wij kennen in een aantal gevallen dus het huis, maar op zijn minst kennen we de omgeving en de makelaar. Maar wellicht nog belangrijker voor u: wij kennen het land, de wegen, de gebruiken, de cultuur, de geschreven en (vooral) ongeschreven regels, de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Het is heel goed mogelijk dat u op onze website met een fractie van het totale aanbod in Zweden en Noorwegen geen huis kunt vinden dat aan uw wensen voldoet en dat u vervolgens terecht komt bij elders geadverteerde objecten. Ook in dat geval kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Lees daarom de pagina Aankoopbegeleiding .

 

Contact
Langedijk 23
7958 PJ Koekange
Telefoon: 06 - 51816009
E-mail: info@dezwedenspecialist.nl
© Copyright 2014-2018 Insito. All rights reserved.