T O R S B Y
 STÖLLET
Fastnäs 53

Prijs :  SEK 4.250.000,- (ca. € 401.000,-)
verkocht
Type :  bedrijf
Categorie :  Camping
Perceeloppervlakte :  41406 m2
Onderhoud :  Uitstekend
Ligging :  Aan rivier
Platteland
Nabij skigebied (< 35 km)
Overige bebouwing :  Meerdere gastenstuga's
Beschrijving :  Uitstekend onderhouden en mooi aan een rivier gelegen camping in het noordelijk deel van de prachtige provincie Värmland.
De camping staat in een regio die in alle seizoenen veel vertier biedt. De rivier de Klarälven is een eldorado voor water- en visliefhebbers, de uitgestrekte bossen in de directe omgeving zijn een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. En in de wintermaanden is skigebied Branäs een ideaal centrum van sportief vermaak.

De camping beslaat ruim 4 hectare met een groot deel oeverperceel aan de rivier en heeft 60 kampeerplaatsen voor caravan, camper of tent. Tevens staan er 5 grote safaritenten.
Daarnaast een volledig ingerichte vakantiewoning voor 6 personen, drie eveneens volledig ingerichte vakantiewoningen met eigen douche en toilet en twee slaapkamers. Totaal dus vier huisjes met eigen sanitair. Daarnaast twee 5-persoons stuga's, één 4-persoons stuga en twee eenvoudige vakantiehuisjes met iets minder comfort.
Verder is er een servicegebouw met receptie,(welke tevens dient als restaurant, café), restaurantkeuken, herendouches, damesdouches en een tvättstuga privat. En tot slot is er een nieuw servicegebouw met campingkeuken, tvättstuga voor de gasten, opslag kanobenodigdheden en mountainbikes en een ruimte met drie vriezers.

Kortom, een goed onderhouden en volledig draaiend toeristisch bedrijf op een prachtige locatie. Neem contact op voor meer informatie.


Bijzonderheden :  Voor een mooi beeld van de ligging van de camping hier een fraaie luchtimpressie:


(Klik op de foto)

 • SCHAKEL INSITO - DE ZWEDENSPECIALIST IN VOOR AANKOOPBEGELEIDING! [ lees verder . ]
 • Voor uitgebreide toeristische informatie over activiteiten in de streek: Toerisme
 • Wilt u contact over deze woning, e-mail dan naar: Insito
 • Contact
  Langedijk 23
  7958 PJ Koekange
  Telefoon: 06 - 51816009
  E-mail: info@dezwedenspecialist.nl
  © Copyright 2014-2018 Insito. All rights reserved.