Proefwonen

PROEFWONEN

Emigreren naar Zweden betekent dat u alles wat u in uw vaderland hebt opgebouwd, moet achterlaten. Uw huis, uw werk, maar ook – en vooral – uw familie en vrienden. Een enorme stap, voor iedereen in het gezin.

“Krijgen we geen heimwee? Gaat het lukken om werk te vinden, een bestaan op te bouwen? Kunnen we tegen de stilte? Lukt het alle gezinsleden om in het nieuwe land hun draai te vinden?” Deze en vele andere vragen zullen bij u opkomen wanneer u overweegt te emigreren naar Zweden. En afdoende antwoorden zult u niet krijgen; emigreren is immers per definitie een sprong in het duister, een reis vol onzekerheden.

Maar ondanks al die onzekerheden is een emigratie een heel definitieve stap: u verkoopt uw huis, u zegt uw baan op, u haalt uw kinderen voor de laatste keer van school.

Misschien besluit u daarom om er maar helemaal niet aan te beginnen. Het zou maar mis gaan …

Wij bieden u de mogelijkheid om te gaan “proefwonen” in enkele regio’s in Zweden. Het concept is eenvoudig. U huurt via Insito - De Zwedenspecialist gedurende een vooraf bepaalde periode (drie maanden, zes maanden, etc.) een gemeubileerd woonhuis. Tijdens de periode dat u op proef in Zweden verblijft, hebt u alle gelegenheid om u te oriënteren op uw nieuwe leefomgeving: is er werk, kunnen we hier aarden, vinden de kinderen aansluiting op school, kunnen we omgaan met het gemis van familie en vrienden, wat is een geschikte plek om te wonen?

Behalve het regelen van het proefwonen brengt De Zwedenspecialist u ook in contact met mensen in Zweden die u zullen helpen om uw weg te vinden in dit nieuwe land. Voordeel van deze constructie is dat u een deel van de stappen iets minder definitief hoeft te zetten. Uw huis in Nederland hoeft u bijvoorbeeld nog niet te verkopen. U kunt dus altijd terug.

Of wellicht bent u net gepensioneerd en wacht u op de verkoop van uw huis alvorens u naar Zweden kunt verhuizen. Ook in dat geval kan 'proefwonen' voor u een optie zijn.

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder alvast enkele huizen die worden aangeboden voor de optie Proefwonen:

Malungsfors Höttmasvägen 20

Huurprijs: € 500,- per maand exclusief alle nutsvoorzieningen

De woning heeft 3 slaapkamers. Verder o.a. een garage, telefoon en internet.

Älmeboda - Skolgatan 20

Royaal pand met op dit moment 1 slaapkamer en goede sanitaire voorzieningen. Geschikt voor een stel zonder kinderen. Fraai gelegen in een buurtschap op loopafstand van een meertje.
Locatie: provincie Kronobergs Län halverwegeTingsryd en Emmaboda. Dus op zeer aanvaardbare afstand van Nederland.

Huurprijs: € 495,- per maand, exclusief stookkosten en telefoon-internet kosten.

Voor meer informatie en foto's kunt u contact opnemen met Insito - De Zwedenspecialist.

Filipstad Pålandsvägen

Huurprijs: inmiddels voor langere tijd verhuurd

De woning heeft 2 slaapkamers en prima sanitaire voorzieningen. Zowel gemeubileerd als ongemeubileerd te huren.

Via ons e-mail adres info@dezwedenspecialist.nl

Contact
Langedijk 23
7958 PJ Koekange
Telefoon: 06 - 51816009
E-mail: info@dezwedenspecialist.nl
© Copyright 2014-2018 Insito. All rights reserved.