Bedrijfsadvies

DESKUNDIG BEDRIJFSADVIES

Vol goede moed bent u begonnen met uw bedrijf in Zweden. U hebt zich goed voorbereid en hebt uw zaakjes prima voor elkaar. Maar na verloop van tijd ziet u dat uw omzet of uw winst terugloopt. De klantenstroom stokt, de exploitatie vertoont een gat of de logistieke processen vertonen haperingen. Kortom: het 'loopt' niet. U piekert zich suf, gaat nog harder werken, maar de problemen lossen niet op. Dan is het goed om deskundig advies in te huren.

Als interim manager en adviseur ben ik naast mijn onroerend goed activiteiten in Zweden al jaren actief op de Nederlandse markt onder de naam Van Tolie Management. De dienst 'BEDRIJFSADVIES' bieden we sinds een aantal jaren ook aan ondernemers in Zweden aan.
Samen met u maken we een grondige analyse van uw bedrijf en uw werkwijze en doen we er alles aan om de impasse te doorbreken, zodat u straks weer verder kunt met nieuw elan en nieuwe energie. Misschien kunnen wij ook uw bedrijf in Zweden een duwtje in de rug geven.
ONDERNEMINGSPLAN SCHRIJVEN
U start binnenkort als zelfstandig ondernemer in Zweden of u gaat uitbreiden. Wat u ook gaat doen, in welke branche dan ook, het vraagt een gedegen voorbereiding en in veel gevallen een financiering door een bank. Zonder ondernemingsplan geen financiering, dat geldt in Nederland, maar ook in Zweden. En ook wanneer u geen financiering nodig hebt, is het van belang om uw plannen helder op papier te hebben, inclusief financiŽle prognoses. U bent goed in uw werk, u ziet kansen en uw globale idee krijgt u nog wel op papier, maar dan: marketing, concurrentieanalyse, subsidies en regelingen, omzetprognose, exploitatiebudget, solvabiliteit, aflossingscapaciteit, liquiditeitsprognose? Kortom: het schrijven van een bedrijfsplan is niet uw ding. Insito - De Zwedenspecialist adviseert u en ondersteunt u bij het samenstellen van uw bedrijfsplan en neemt het daadwerkelijke schrijfwerk desgewenst van u over. Met een degelijk ondernemingsplan - in de Zweedse taal - gaat u naar de bank en vergroot u uw kansen om de gewenste financiering toegekend te krijgen. Insito - De Zwedenspecialist, ook voor bedrijfsmatige ondersteuning.
CONTACT
INSITO REAL ESTATE
VANTOLIE MANAGEMENT
Langedijk 23
7958 PJ Koekange
Tel 0031 651816009
Contact
Langedijk 23
7958 PJ Koekange
Telefoon: 06 - 51816009
E-mail: info@dezwedenspecialist.nl
© Copyright 2014-2018 Insito. All rights reserved.